Mergi la conţinutul principal
Se încarcă ...

VALORILE NOASTRE

LUCRUL ÎN ECHIPĂ

Întrucât profesia medicală, în general și profesia chirurgicală, în particular presupun activarea exclusivă în cadrul unei echipe, dar și o strânsă cooperare interdisciplinară, SSCR preia și își asumă această valoare.

PROFESIONALISMUL

Este cel care ne îndeamnă să continuăm și să ducem mai departe valorile pe care, generație cu generație, le-am respectat, le-am interiorizat și apoi, la rândul nostru, le-am transmis.

ÎMBUNĂTĂȚIREA CONTINUĂ

SSCR încurajează formarea unor generații de chirurgi cât mai bine pregătiți din punct de vedere profesional. De aceea, credem în dezvoltarea continuă, pentru a ridica standardele proiectelor noastre la un nivel cât mai înalt.

INIȚIATIVA

Prețuim inițiativa membrilor noștri, întrucât aceasta reprezintă motivul pentru care SSCR a crescut, evoluat și îmbunătățit de-a lungul timpului.

INOVAȚIA

Credem cu tărie că evoluția oricărei specialități chirurgicale se bazează pe inovație, perseverență și muncă susținută. De aceea, încurajăm ideile noi și îndrăznețe.

VOLUNTARIATUL

Întreaga activitate a SSCR se susține pe munca voluntarilor săi, motivați de scopul, valorile și impactul organizației, dar și de colectivul pe care noi îl numim "familia SSCR".